Go Down

Topic: Cant upload Sketches  (Read 42 times) previous topic - next topic

AtOM_18

So i was just working fine with my arduino uno . And now i always get a error uploading any sketches (Error listed below). I dont know what is wrong . The pin 13 led is working fine and ofcourse the ON led is also working but when i upload any sketch ,  it gets stuck for 2 minutes on the UPLOADING prompt and then I get this error-


Arduino: 1.8.6 Hourly Build 2018/06/12 11:33 (Windows 10), Board: "Arduino/Genuino Uno"

avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x9b
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x9b
Problem uploading to board.  See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.

This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.
 



I have checked if the driver is installed . The odd thing I see when uploading is that the RX led blinks very slowly and in about 2 minutes i get the error. So have I fried my arduino??? :(

Go Up