Show Posts
Pages: 1 [2] 3 4 5
16  Community / Website and Forum / Re: Unexpected email from auth@arduino.cc : New password request on: November 16, 2013, 07:31:14 pm
If i would receive such mail without my request, i'd check to see the link actually would lead you to the Arduino site, or to some other site most likely phishing for your password.

I received many similar reports by other people, and I'm a bit concerned about potential phishing aimed to Arduino users.
LongTom: can you double check the link reported into the mail? Do it refers to id.arduino.cc or another domain?
Please forward that mail to webmaster@arduino.cc so I'm able to get a look.
17  Community / Website and Forum / Re: Explorer 9, tokens and arduino.cc on: November 12, 2013, 06:10:53 pm
This issue is by no means fixed and it is about time someone did something about it.

A.A.A. experienced web developer affected by the Internet Explorer issue wanted, given that it happens only for particular conditions and I'm unable to reproduce it on any computer (so I'm unable to collect informations aimed to identify and solve it).
A contributor with knowledge about cookies, sessions and HTTP statuses would be welcome.
18  Community / Website and Forum / Re: Problem loading page on: November 05, 2013, 05:06:49 am
I just wanted to let you know that ever since the upgrade I'm getting multiple bad security certificate warnings whenever I try to login from my Android

The issue has already been identified and the reason is related to embedded files included into the page, still an effective solution has to be implemented but we are working on this.
Thanks for the alert.


In the end the issue has been identified in some exotic SSL setup, and should be fixed now.
19  Community / Website and Forum / Re: Long Delay (about 12 seconds) near end of Page Load on: November 05, 2013, 05:00:08 am
Pages take around 12 to 20 seconds to load, even a simple Back or page refresh.

Major cause of delays in loading has been identified in external contents (expecially: CSS files), and this has been fixed some week ago by moving the files on different servers. Can you confirm an improvement in loading time?
20  Community / Website and Forum / Re: Double slash // on: November 04, 2013, 09:41:30 am
Somewhere in its code the forum is inserting a double slash in the URL.

Fixed.
Let me know if some URL has been broken by the change (it is possible that some forum.arduino.cc/foobar has become forum.arduino.ccfoobar, which is invalid address).
21  Community / Website and Forum / Re: Arduino.cc reboot: feedback and comments on: October 21, 2013, 12:06:00 pm
I see a new toolbar at the bottom "Move topic" and so on

Fixed.
22  Community / Website and Forum / Re: EthernetIpAddress reference correction on: October 14, 2013, 08:15:24 am
It should look like this.  
[...]

Fixed.
23  Community / Website and Forum / Re: Arduino Store Does not work on: October 14, 2013, 07:56:37 am
Please help us.

Now it should be fixed, let me know if you are able to continue in the procedure or are still stuck on exotic error pages.
24  Community / Website and Forum / Re: Arduino forum and web taking forever to load... on: October 11, 2013, 05:03:47 am
Please fix this, it has made a PITA to use the arduino website for the whole past week.

I've just moved the target CSS on Arduino server (right now only for the Forum, if it works will be propagated to other services).
Do it performs better for you?
25  Community / Website and Forum / Re: Bullets not working on: October 10, 2013, 09:47:58 am
Edit: Um, nope, not working.

As always, and very often repeated: please be sure to load the currents CSS file into the cache of your browser.
Sometime it is enough to press Ctrl+F5, sometime else it is required a full flush of the local cache by the control panel of the Internet browser.
26  Community / Website and Forum / Re: Bullets not working on: October 10, 2013, 07:54:57 am
The following lines (1 2) are inside the list, /list and li /li [] tags but not appearing as bullets:

Fixed.
27  Community / Website and Forum / Re: Arduino.cc reboot: feedback and comments on: October 09, 2013, 12:43:41 pm
Please reinstate the currency converter on the store. (If you must, have "(est)" for estimated after the price for non-euro currencies.)

Currency selector (and language selector too) are just back on store.arduino.cc
28  Community / Website and Forum / Re: Too many CSS on: October 09, 2013, 12:12:05 pm
Then all links should be blue?

Yes, but you have to modify the a:visited rule to correct also the color of links you already opened.
29  Community / Website and Forum / Re: Arduino.cc reboot: feedback and comments on: October 09, 2013, 12:03:37 pm
I didn't get any updates and my tool reports
Code:
The last update of this subscription failed!
HTTP error code 0: Unable to connect to remote host

It is unclear to me where the error message is shown: opening the URL in a browser I see the XML contents of the RSS file, both as authenticated and anonymous user. Can someone else provide a feedback about that?
30  Community / Website and Forum / Re: Arduino.cc reboot: feedback and comments on: October 09, 2013, 12:01:30 pm
There must be a typo in that URL, probably in the bit "ccindex"

Right consideration, just a minor typo in the links.
Now shortcut buttons are back, I hope you enjoy the new positioning.
Pages: 1 [2] 3 4 5