Show Posts
Pages: [1]
1  Using Arduino / Installation & Troubleshooting / Re: Bummed out: infamous avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x30 on: November 15, 2012, 09:44:51 pm
Got it working!!  smiley the Com port had changed from com3 to com4, all is well!
2  Using Arduino / Installation & Troubleshooting / Bummed out: infamous avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x30 on: November 15, 2012, 09:26:38 pm
Sounds like  I lost the com processor reading some of the other posts on this topic.
the upload fails but the loop back test passed ok, no tx or rx leds, Uno runs my last skecth ok and blinks the led on reset
Any hope of salvaging this UNO r3 or is it ready for the trash can?

windows 7
UNO re3
loop back test passed
upload massage:
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x30
3  Using Arduino / Installation & Troubleshooting / Re: avrdude:stk500:_getsync():not in sync: on: November 15, 2012, 08:57:04 pm
I started having this issue today after operating fine for the last week. Tried the loop back and that workd fine. but will not program the UNO 3.
 My message is similar:
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x30

no tx or rx leds when upload is started
need help!
4  Using Arduino / Project Guidance / Re: Increasing PWM frequency on: October 31, 2012, 03:00:23 pm
Thanks CrossRoads
5  Using Arduino / Project Guidance / Increasing PWM frequency on: October 31, 2012, 02:26:00 pm
Is there a solution for increasing the output frequency to at least 5khz or higher?
Pages: [1]