Show Posts
Pages: [1]
1  International / Nederlands / Re: help help on: December 12, 2012, 01:40:08 am
ja heb twee poorten en allebei geven ze deze foutmelding
2  International / Nederlands / Re: help help on: December 11, 2012, 04:50:36 pm
dit is de foutmelding en alleen het resp=0x30 veranderd als ik een ander board instel"avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x30"

greez,
3  International / Nederlands / Re: help help on: December 11, 2012, 04:43:04 pm
dat resetten heb ik nu een paar keer gedaan en hij doet het nog steeds niet. hij geeft telkens aan dat de sketch is geupload maar dan load die gewoon de sketch die er al op stond voordat ie die foutmelding gaf. de foutmelding is de heletijd het zelfde behalve wanneer ik een ander board selecteer dan veranderd de foutmelding. dus ik dacht dan zal het daar wel aan liggen en heb ik alle boards geprobeerd. maar dat werkt niet.

greez,
4  International / Nederlands / Re: help help on: December 11, 2012, 11:21:30 am
dat is het probleem ik heb een mac os x 10.5 en hij zou de drivers automatisch moeten installeren maar zo iemand zei dat je hem ook kan resetten maar dat doet ie niet. heb ook nog iets gelezen over resetten over een andere arduino. dus als dat nodig is heb ik die ook nog wel een of twee.

greez,
5  International / Nederlands / help help on: December 11, 2012, 03:18:59 am
hee allemaal,

ik heb voor sinterklaas een arduino rover gekregen van dfrobotshop. maar hij wil nu niet meer uploaden ik heb het hele internet af gezocht op dit probleem maar hij zegt dat hij het board niet kan vinden maar hij zegt ook dat de sketch is geupload op m'n bord.

greez,
6  International / Nederlands / Re: help please help on: December 11, 2012, 03:09:35 am
dankjewel,

how can i reset it by hand i have two other arduino's if i need to use them.
greez,
7  International / Nederlands / help please help on: December 10, 2012, 11:37:14 am
i have got a dfrobotshop rover a few days a go first it uploaded sketches normaly bud since yesterday nothing happend it only runs the last sketch. i get this note "avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x30" I have tried every board i have tried to instal new driver but that isn't possible on a mac. so what should i do does anybody have some tips or solutions? you will realy save my day.

greez,

ps, sorry for my bad english i'm from the dutch
Pages: [1]