Show Posts
Pages: [1]
1  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Re: Freeduino board problem on: October 25, 2009, 10:34:55 pm
Yup i re-soldered everything and now it works fine, able to use the "Blink" example sketch, so I guess everything else should work too...

Thx!
2  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Re: Freeduino board problem on: October 25, 2009, 04:02:38 pm
Thanks ill try to make my solders bigger.
If it doesn't work Ill try the procedure on second post.
3  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Freeduino board problem on: October 23, 2009, 02:53:51 pm
Hi,
I have purchased a Freeduino kit, I have assembled it and got it working: I plug it on my PC with the USB cable, the red power light is powered and the RX/TX green lights blink 3 times. (1 Time very quickly then 2 times slower).
So after that, my USB port is set (COM5) so I am ready to try the "Blink" Example in the arduino IDE. I make sure to select the right board to work with freeduino with Atmega328.
Then I Upload the Blink code to the freeduino board, and I get these errors:

avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_disable(): protocol error, expect=0x14, resp=0x51

I tried to troobleshout on my own, I read other people's thread that had this problem but no success.

Here are pictures of my board so perhaps you can tell me if it's my soldering...
front : http://img5.imageshack.us/i/freeduinofront.jpg/
back : http://img25.imageshack.us/i/freeduinoback.jpg/

Thanks
4  Forum 2005-2010 (read only) / Exhibition / Re: arduino + camera + sd memory card on: October 23, 2009, 02:40:46 pm
Nice!
Pages: [1]