Show Posts
Pages: [1]
1  Using Arduino / Installation & Troubleshooting / Re: 2560 slow compiling on: April 19, 2013, 11:54:10 am
Hi Thanks for your reply.
I disabled all my antivirus and firewall settings, and it compiled ok for a few minutes then went back to running very slowly again. I'm very puzzled!!???
2  Using Arduino / Installation & Troubleshooting / 2560 slow compiling on: April 19, 2013, 06:44:57 am
This is the sketch I am running.  It takes about a minute to compile, then it fails to upload. It will eventually upload after about 4 attempts.
int LED = 13;
void setup()
{
  pinMode(LED,OUTPUT);
 
}
void loop()
{
  digitalWrite(LED,HIGH);
  delay(100);
  digitalWrite(LED,LOW);
  delay(1000);
}
3  Using Arduino / Installation & Troubleshooting / Re: Arduino stops compiling halfway through??!! on: April 19, 2013, 05:50:01 am
This is exactly the problem I'm getting.  I am only trying to compile the very simplest sketch. i.e to blink an led.  Somebody must know why this has just started to happen!!!  I posted a message yesterday and am waiting...........
4  Using Arduino / Installation & Troubleshooting / Arduino 3560 failing to compile. on: April 18, 2013, 05:27:30 am
Arduino 2560 failing to compile.   Will not compile or run any programme. Have been using ok for ages and has suddenly stopped working. Cannot compile or run simple blink prgramme any more. Help!! I get this message when the compiler fails..... C:\Users\bernieaw\Desktop\arduino-1.0.4-windows\arduino-1.0.4\hardware\tools\avr\bin\avr-ar: unable to rename 'core.a'; reason: Permission denied. Any clues please.
Pages: [1]