Show Posts
Pages: [1]
1  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Re: Arduino Duemilanove set up on: May 18, 2010, 03:34:15 am
thanks anio and thanks D3C3PT1C0N.
I tried both ways but still have the same message.

Any other suggestions?
2  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Arduino Duemilanove set up on: May 16, 2010, 12:18:44 am
Hi all,
I have a problem installing my Arduino Duemilanove board (ADB) . I used the ADB on windows XP and everything perfect. But now I want to use it with windows 7 and I can't used. I run the basic file that is in File<Examples<Digital<Blink but it says:
Problem uploading to board.
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_disable(): protocol error, expect=0x14, resp=0x51

So far I have done this:
- I set up the board (Tools<Board<Arduino Duemilanove)
- Tools<Serial Port<COM4
- Update the driver (the one that says COM4 in Device Manager)

I used the board before in Windows XP and it worked. I download the version 18 of arduino in windows 7.

I don't know what else to do, if someone know please let me know. Thanks
3  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Arduino Duemilanove set up on: May 16, 2010, 12:16:37 am
Hi all,
I have a problem installing my Arduino Duemilanove board (ADB) . I used the ADB on windows XP and everything perfect. But now I want to use it with windows 7 and I can't used. I run the basic file that is in File<Examples<Digital<Blink but it says:
Problem uploading to board.
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_disable(): protocol error, expect=0x14, resp=0x51

So far I have done this:
- I set up the board (Tools<Board<Arduino Duemilanove)
- Tools<Serial Port<COM4
- Update the driver (the one that says COM4 in Device Manager)

I used the board before in Windows XP and it worked. I download the version 18 of arduino in windows 7.

I don't know what else to do, if someone know please let me know. Thanks.
Pages: [1]