Show Posts
Pages: [1]
1  Forum 2005-2010 (read only) / Interfacing / Re: Creating a PWM (dc motor) using simulink. Help. on: November 05, 2010, 12:42:30 am
Hello Im trying to add (Arduino Uno) target in Simulink:
   >> arduino.Prefs.setArduinoPath('c:\Program Files\arduino\arduino-0021')
I setup everything but the problem is when Im trying to build demo_arduino_blink this error appear

The call to arduino_make_rtw_hook, during the after_make hook generated the following error:
Download failed. Check your serial connection and and run the command arduino.Prefs.getMcu to check you have specified the correct MCU.

The build process will terminate as a result.


Download failed. Check your serial connection and and run the command arduino.Prefs.getMcu to check you have specified the correct MCU.
when Im checking Mcu:
>> arduino.Prefs.getMcu  

ans =

atmega328p

when Im checking the COM this is a result:
arduino.Prefs.setComPort('COM3');
>> arduino.Prefs.searchForComPort

ans =

    ''
???

Im using MacBook Pro Windows7 64bits
If anyone knows whats a problem please help me I have to finish this project for my graduation
THANX
2  Forum 2005-2010 (read only) / Interfacing / Re:  arduino target for simulink on: November 05, 2010, 12:38:00 am
Hello Im trying to add (Arduino Uno) target in Simulink:
    >> arduino.Prefs.setArduinoPath('c:\Program Files\arduino\arduino-0021')
I setup everything but the problem is when Im trying to build demo_arduino_blink this error appear

The call to arduino_make_rtw_hook, during the after_make hook generated the following error:
Download failed. Check your serial connection and and run the command arduino.Prefs.getMcu to check you have specified the correct MCU.

The build process will terminate as a result.


Download failed. Check your serial connection and and run the command arduino.Prefs.getMcu to check you have specified the correct MCU.

when Im checking Mcu:
>> arduino.Prefs.getMcu  

ans =

atmega328p

when Im checking the COM this is a result:
arduino.Prefs.setComPort('COM3');
>> arduino.Prefs.searchForComPort

ans =

     ''


Im using MacBook Pro Windows7 64bits
If anyone knows whats a problem please help me I have to finish this project for my graduation
THANX
Pages: [1]