Show Posts
Pages: [1]
1  Using Arduino / Programming Questions / Re: is there a library for the RN-XV WiFly Module? on: January 08, 2012, 09:09:04 am
Hello there!

Has anyone managed to get this working properly ?

I had to modify the library itself to modify a few return types, and it does not seem to work fine at this moment.
When I try to join a network (WEP) it does not work. If I create one with my HTC (WPA) it does not work as well and I get series of "$$$" ...

Anyone?
2  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Re: Motion PIR Sensor // weird stuff ... on: November 06, 2010, 11:17:38 am
one more weird stuff smiley-grin

When my Mac is plugged for power, I get 4 cyclic values in the analogRead, when the mac is unplugged ... I get some workable values.

Do someone now the value of the digital "HIGH"?
3  Forum 2005-2010 (read only) / Troubleshooting / Motion PIR Sensor // weird stuff ... on: November 06, 2010, 09:54:08 am
Hi there!

I've just bought a new PIR Sentor, and I'm trying to make it work, just changing the state of a LED depending on the sensor value.

The sensor is this one you can find on "cool components" website.

First of all, I've been trying many different codes.

And at the end, I just get some weird stuff, the led is kind of blinking, even if there is nothing detectable. And I'm extremely sure there is nothing to detect.

Should I use the digital values ? Or the analog values ?

Also, I tried to change the wires ... the black (alarm, weird again, why not ground?) on the ground, and the brown(ground) on the INPUT pin 2.

And from this, I don't even get anything more. 0 informations.

Do you think it's possible I just broke my component?

A little help and explanations would be great smiley I'm kind of a noob with arduino ...

Thank you a lot smiley


Edit: Maybe nothing is broken, but maybe I'm magnetic, without event touching the wires, I my fingers are close enough I trigger the system ... and led blinks very fast !

Anyone ?
4  Forum 2005-2010 (read only) / Interfacing / Re: PIR Sensor Module SE-10 Question on: November 06, 2010, 11:43:15 am
Hey hey,

I've just bought the same PIR sensor, and I get the same issues ... and the same questions !

It seems to be extremely random.

Did you find the solution by yourself ?

I'd like to know so I can go ahead smiley
Pages: [1]