Show Posts
Pages: [1]
1  Community / Exhibition / Gallery / Re: AX12 Hexapod Robot and other projects. on: April 25, 2012, 03:16:23 am
Hi

I was wondering if it is possible to make this (with the used code) with normal (budget $15/pcs) servo’s instead of these special servo’s.
2  Using Arduino / LEDs and Multiplexing / Re: Sure Electronics new 32x16 bi-color display: 3216 RG -Cont. from read only forum on: March 30, 2012, 01:57:05 pm
Hi stekkestim123, I am also new in Arduino development and still learning here. I guess you are trying to compile that code using Arduino 1.0 environment. You can try to add this code

Code:
#if defined(ARDUINO) && ARDUINO >= 100
#include <Arduino.h>
#else
#include <WProgram.h>
#endif

I downloaded the same code and compile it using Arduino 0.23 and found no error. May be you should try to do that as well.

Thanks! this works
3  Using Arduino / LEDs and Multiplexing / Re: Sure Electronics new 32x16 bi-color display: 3216 RG -Cont. from read only forum on: March 25, 2012, 09:12:29 am
Hi all i am fairly new to arduino and i have an arduino uno R3 and the 32x16 matrix from sure electronics.

I used tihs code: http://code.google.com/p/wiseclock2/downloads/detail?name=HT1632.zip&can=2&q...

I tried this post

Quote
Re: SureElectronics 3216 Led Matrix
Reply #26 - 20.12.2010 at 13:38:08 
florinc,

I tried your code and it did nothing that I could see. I am using the latest Arduino 021 environment. I connected the pins as follows:

ht1632_data = 6;  // Data pin (pin 7 of display connector)
ht1632_wrclk = 7; // Write clock pin (pin 5 of display connector)
ht1632_cs = 8;    // Chip Select (pin 1 of display connnector)
ht1632_clk = 9; // clock pin (pin 2 of display connector)
and POWER 5V to (pin 16 of the display connector)
and POWER GND to (pin 15 of the display connector)

I am using USB for power to my Arduino Duemilanove w/328 also.

I did a 'Verify/Compile' command in the Arduino 021 environment displaying a Binary sketch size: 3950 bytes and also did a 'Upload' and the RX TX LEDS on the Arduino were turning on and off as they should during the upload but nothing was displayed.

I also used 2 different known working connectors and neither work in this setup with the display being blank.

From what I can tell from your code, it looks like the Void demo_filler() routine should be running in a loop.

Is there anything I am missing here?

Thanks again!

But i get this error:

Code:
HT1632.cpp:12:22: error: WProgram.h: No such file or directory
HT1632.cpp: In function 'void ht1632_putchar(byte, byte, char, byte)':
HT1632.pde:-1: error: 'myfont' was not declared in this scope

Edit: I found solution for HT1632.cpp:12:22: error: WProgram.h: No such file or directory

WProgram.h had to be Arduino.h

I do not know where to start/look  for the problem.
Can someone please help me?

Thanks!
Pages: [1]