Pages: 1 [2] 3 4 ... 421   Go Down
Subject Started by Replies Views Last post
1 Member and 25 Guests are viewing this board.
new arduino board (mega 2560)can not upload zombie65 0 646 Last post March 02, 2012, 07:58:59 am
by zombie65
I can't write anything in the IDE (maybe java) zoli_varga 2 375 Last post September 23, 2011, 03:10:25 pm
by zoli_varga
Leonardo uploads and runs, but no Serial (USB) output zoidicus 1 921 Last post October 13, 2012, 11:47:58 pm
by zoidicus
Something weird about pin 0 Zohar 3 140 Last post February 16, 2014, 07:59:25 am
by THinRTP
Solutions - "Device not recognized", "System cannot find specified file.", etc. zog34 5 5633 Last post August 05, 2012, 10:50:44 pm
by goodsignal
Ethernet Shield only working if USB is plugged in Zlate87 9 783 Last post April 30, 2012, 06:56:58 pm
by Docedison
Can't upload new Uno; previous Duemilanove worked fine zken 5 624 Last post March 27, 2011, 01:43:48 pm
by zken
driver properly installed; sketch sucessfully complies, but no results on Uno Zita 4 256 Last post June 22, 2013, 04:13:46 pm
by CrossRoads
Installing Arduino Micro Drivers Zintense 6 2510 Last post October 13, 2013, 03:58:17 pm
by holgerh
programmer is not responding error zill 5 635 Last post March 19, 2011, 06:29:23 pm
by zill
mysterious failure on pin 11 ZidaneT 7 325 Last post March 15, 2013, 05:42:51 pm
by James C4S
Arduino uno I/O pins output are 4.2v not 5v zhirantaha 8 967 Last post January 20, 2013, 07:36:39 am
by michinyon
Pc cannot recognize the Arduino borad zhanguoxiaoyan1 2 409 Last post October 18, 2011, 12:42:46 pm
by Grumpy_Mike
New car charger zggtf211 6 585 Last post June 30, 2012, 11:47:45 am
by jcarmony
Uno VISTA Treiberproblem zfzf03337 1 712 Last post April 17, 2012, 10:59:20 am
by fiete
trouble with arduino uno driver and vista zfzf03337 0 293 Last post April 04, 2012, 03:32:26 pm
by zfzf03337
Mega working fine when usb powered but not when jack. [solved] Zevna 4 585 Last post July 02, 2013, 05:11:29 pm
by Zevna
Can't upload the blink program: Uno ZeroDefects 4 469 Last post August 28, 2011, 09:04:29 pm
by LamboAlpha
with code or no code, baud rate of 38400 is not listed in drop down menu? zephler 1 92 Last post January 24, 2014, 01:04:53 am
by AMPS-N
DUE board USB voltage input sanity check zepha 1 427 Last post August 05, 2013, 05:31:17 am
by Midtgaard
Pages: 1 [2] 3 4 ... 421   Go Up
Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 10 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines