Pages: 1 [2] 3 4 ... 420   Go Down
Subject Started by Replies Views Last post
1 Member and 27 Guests are viewing this board.
[SOLVED]avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 jumpjack 3 1071 Last post September 25, 2013, 01:02:31 pm
by tahmod
[solved]avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 ronaldo1 2 221 Last post October 16, 2013, 03:37:49 pm
by ronaldo1
[Solved]Arduino Uno usb setup issues _cj_ 3 475 Last post April 04, 2011, 05:02:30 pm
by _cj_
[SOLVED] YACU : yet another can't upload (UNO R2) elpaso 3 851 Last post September 28, 2011, 02:23:47 am
by elpaso
[Solved] Wipe out sketch from arduino the hard way - 8U2 firmware bug Space_Tinkerer 11 6167 Last post April 27, 2013, 05:05:27 pm
by jew29
[Solved] Windows 7 Code 28 and "Unknown Device" on "Getting Started" RMurphy195 0 233 Last post January 03, 2014, 08:22:51 am
by RMurphy195
[SOLVED] warnings of Serial.println(F("Hi there")); optimistx 2 1258 Last post April 20, 2012, 05:05:44 am
by optimistx
[SOLVED] uploads fail from debian to due: "no device found on ttyacm0" aude 9 1902 Last post October 25, 2013, 03:04:33 pm
by Danoino
[Solved] Unable to use the editor fdm900 0 272 Last post August 14, 2011, 07:16:08 am
by fdm900
[SOLVED] Unable to install Mega328 under window vista and 7 jackinpoly 8 782 Last post February 16, 2011, 12:36:53 am
by Massimo Banzi
[solved] Trying to restore Arduino UNO after flashing HIDUINO mmastrac 1 393 Last post March 17, 2013, 11:22:53 am
by mmastrac
[SOLVED] Trouble with Uno, relays, and external power supply clsmyth 3 205 Last post January 29, 2014, 09:56:30 pm
by clsmyth
[SOLVED] Testing Arduino GSM Shield with Arduino Mega 2560 R3 docent300 1 185 Last post February 01, 2014, 01:53:37 pm
by docent300
[solved] Strange serial monitor behaviour ArJack 8 601 Last post November 21, 2013, 10:28:10 am
by raschemmel
[SOLVED] Strange connection issue with Arduino Leonardo phnx 5 1435 Last post August 29, 2012, 06:54:39 pm
by spcomputing
[SOLVED] stk500_getsync() ozkaa 1 371 Last post June 08, 2012, 12:34:15 pm
by ozkaa
[SOLVED] Sketch won't load after power off/up, need to reset kahuna0k 12 1591 Last post July 13, 2011, 06:03:24 am
by Grumpy_Mike
[SOLVED] Sketch upload failed after (maybe) shorting pins to 12VDC dennis1a4 0 278 Last post April 26, 2013, 12:47:28 pm
by dennis1a4
[Solved] Sketch that prevents me from uploading, Arduino micro. romninja 2 79 Last post January 10, 2014, 07:04:45 pm
by romninja
[SOLVED] Sketch not uploading correctly on Fedora 15 64 bit « 1 2 » Ashwith 17 2240 Last post November 12, 2011, 03:48:13 pm
by leo72
Pages: 1 [2] 3 4 ... 420   Go Up
Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 10 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines