Pages: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 488   Go Down
Subject Started by Replies Views Last post
1 Member and 29 Guests are viewing this board.
Bluetooth works, uploading sketches does not. GordonShumway 10 1432 Last post January 29, 2013, 04:44:15 am
by GordonShumway
Blurry Environment mikesbaker 5 759 Last post March 11, 2011, 01:18:35 am
by mrtaylor
Board dead? ripperb 4 366 Last post January 19, 2014, 09:45:35 pm
by Caltoa
Board fried? ashigupta 5 1156 Last post October 05, 2012, 03:48:42 pm
by MarkT
Board not appearing in devices LeslieM 4 355 Last post June 04, 2012, 12:42:32 pm
by CrossRoads
board not listed in the tools>boards menu product78 2 197 Last post May 31, 2014, 09:11:30 pm
by product78
Board not recognized windows 7 mafox296 6 623 Last post February 02, 2012, 07:24:39 pm
by Antlab
board not showing in serial port hilukasz 3 405 Last post January 15, 2013, 08:57:36 pm
by James C4S
Board Not Working hasham017 6 477 Last post March 09, 2012, 01:08:41 am
by hasham017
Board not working after one day of use leofoam 7 259 Last post July 07, 2014, 01:58:53 pm
by KenshinPT
Board only works with proto shield on. MichaelHill 0 128 Last post May 30, 2013, 07:30:25 pm
by MichaelHill
Board reseting in the middle of a program. ArduinoN00b 3 288 Last post February 22, 2012, 07:56:58 pm
by James C4S
Board Shortcut / Arduino Serial Port not interfacing naku 13 1074 Last post July 11, 2011, 10:37:30 pm
by CrossRoads
board wont upload blink program! markp912 13 1237 Last post June 12, 2011, 02:47:56 am
by markp912
board.zip on From Arduino to a Microcontroller on a Breadboard not working red913 3 140 Last post September 02, 2014, 06:58:35 pm
by red913
Boards LED on pin 13 Flashes continously gusofmerced 7 821 Last post September 17, 2013, 03:41:06 pm
by gusofmerced
Boards menu displays beyond the screen amateur_25 1 129 Last post September 08, 2013, 01:34:58 pm
by James C4S
Boards menu will not show up!!! please help please read bobler900 2 195 Last post August 02, 2014, 08:08:40 pm
by bobler900
Boards under powered or other faults when trying to operate a servo? seedorfj 2 95 Last post August 16, 2014, 05:55:20 pm
by tf68
boards.txt wrong for Arduino Ethernet bld 1 295 Last post May 27, 2012, 05:07:49 pm
by mellis
Pages: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 488   Go Up
Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 10 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines