Pages: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 424   Go Down
Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 17 Guests are viewing this board.
ATmega 2560 bootloader doesn´t work n3kx 0 292 Last post January 11, 2013, 11:40:14 am
by n3kx
Arduino Nano 3.0 chip hot, continuity between ground and +5V and cant upload Almost Scientific 4 792 Last post January 11, 2013, 02:17:14 pm
by Nick Gammon
New Uno R3 not putting out 5V snetram 4 378 Last post January 11, 2013, 04:59:21 pm
by snetram
Sketch working on Mega 2560 R3 but not on R1/2 MrGlasspoole 5 652 Last post January 11, 2013, 07:02:34 pm
by MrGlasspoole
Detecting input as High when not actually active. Arduino uno r3 coltstrgj 5 394 Last post January 11, 2013, 08:07:51 pm
by LarryD
Migrated from PC to Mac No1Daemon 0 229 Last post January 12, 2013, 04:14:18 am
by No1Daemon
Can't upload on iMac captainn 0 248 Last post January 12, 2013, 11:19:35 am
by captainn
Watchdog Stuff Up Pengo 6 400 Last post January 12, 2013, 11:22:32 am
by retrolefty
Newbie - Trouble with getting LCD working load1912 2 245 Last post January 12, 2013, 11:25:45 am
by load1912
Stacking the Wireless Proto Shield and BTLE cspnanda 0 315 Last post January 12, 2013, 11:26:40 am
by cspnanda
Uploading to Uno r3 with serial powerguy 3 416 Last post January 12, 2013, 02:33:16 pm
by powerguy
Another Mega2560 that does not upload. rbid 0 388 Last post January 12, 2013, 03:56:11 pm
by rbid
MOVED: I2C locking with any mor than 3 bytes sent Nick Gammon 0 236 Last post January 12, 2013, 09:26:06 pm
by Nick Gammon
Upload sketch using Bluetooth JohnSan 3 883 Last post January 13, 2013, 08:36:03 am
by JohnSan
USBtinyISP bootloader burning problems [solved] fuxen 1 314 Last post January 13, 2013, 09:15:53 am
by fuxen
What boards and modules work with Android? filyra 0 185 Last post January 13, 2013, 10:24:55 am
by filyra
Serial port not found on Lion 10.7.5 wmbclark 7 872 Last post January 13, 2013, 01:00:37 pm
by bchar
MOVED: with battery and with out battery I get different colours Nick Gammon 0 117 Last post January 13, 2013, 02:23:14 pm
by Nick Gammon
Error Message: "avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x0" blimpprojectchuang 8 1646 Last post January 13, 2013, 02:25:18 pm
by retrolefty
Arduino Uno, Arduino Motor Shield, and H-Bridge used to control 24v DC Motor adesalu 1 290 Last post January 13, 2013, 02:54:39 pm
by adesalu
Pages: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 424   Go Up
Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 10 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines