Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 221   Go Down
Subject Started by Replies Views Last post
4 Members and 34 Guests are viewing this board.
[SOLVED] Having issue with ATtiny85 @ 8MHz wanderson 2 449 Last post June 18, 2012, 03:27:08 pm
by wanderson
[SOLVED] Have I broken it? - uploading using Arduino ISP Robin2 6 487 Last post November 17, 2013, 06:27:03 am
by Robin2
[solved] Gammon's "Sketch to detect Atmega chip types" JohnHoward 6 406 Last post November 07, 2013, 04:36:19 pm
by JohnHoward
[solved] Code runs on attiny45 but doesnt on attiny25 milkpirate 3 330 Last post March 12, 2013, 03:45:41 am
by fungus
[SOLVED] Burning bootloader to Arduino Uno erichax 6 4240 Last post April 07, 2011, 03:27:48 pm
by Coding Badly
[SOLVED] Burning Arduino UNO Bootloader with AVR Dragon and AtmelStudio iuiz 3 2192 Last post October 04, 2012, 12:17:40 pm
by iuiz
[SOLVED] Bootloading Mega1280 to run @ 8 Mhz, 3.3 V giantsfan3 5 798 Last post March 23, 2012, 08:34:52 am
by retrolefty
[SOLVED] Bootloader for ATmega8 with internal oscillator doesn't work. « 1 2 3 » Erdin 31 2156 Last post December 14, 2013, 11:53:22 pm
by pegwatcher
[SOLVED] avr to breadboard help? conradin 12 1128 Last post March 25, 2013, 03:58:57 pm
by Nick Gammon
[Solved] ATtiny85 only uploading once (using an uno) jamesingham 8 400 Last post February 08, 2014, 08:44:21 pm
by jamesingham
[SOLVED] ATTINY85 Can't upload sketch jacqueskleynhans 2 515 Last post March 22, 2012, 01:05:57 pm
by jacqueskleynhans
[SOLVED] ATtiny85 - It's not working for me. LifesAuthentic 9 670 Last post June 12, 2013, 07:10:43 am
by LifesAuthentic
[Solved] ATTiny84 Interrupt problem Abek42 8 545 Last post February 12, 2014, 01:35:00 pm
by Coding Badly
[SOLVED] attiny84 (arduino-tiny-core) port mappings to Arduino Digital Pins Stanley 9 967 Last post August 10, 2013, 03:00:35 pm
by hiduino
[SOLVED] Atmel AVRISP mkII is the only budget programmer without comprimise? ioflex 3 1256 Last post April 02, 2012, 10:31:44 pm
by ioflex
[SOLVED] atmega8 slow bootloader? b0bbykey 2 884 Last post April 26, 2011, 08:28:43 am
by b0bbykey
[SOLVED] Atmega644 - problem with digital read on pins 24 (D18) and 25 (D19) corprius 5 898 Last post December 14, 2012, 07:10:31 pm
by corprius
[Solved] ATMega328P-AU running at 1 MHz instead of 16 Mhz qwertysimo 11 1233 Last post March 11, 2012, 01:50:49 am
by qwertysimo
[Solved] ATmega328 on 3.3v - strangely enough does not work... AlfaOmega 11 1127 Last post November 25, 2013, 10:48:11 am
by AlfaOmega
[SOLVED] ATMEGA2560v-Au Bootloader jacqueskleynhans 8 776 Last post March 26, 2012, 04:41:43 am
by jacqueskleynhans
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 221   Go Up
Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 10 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines