Pages: [1]   Go Down
Author Topic: ethernet shield rebooting  (Read 503 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 24
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I have one arduino and ethernet shield, but sometimes I have no idea what happens. The ethernet is rebooting, when I connect the network cable and the energy cable just the Led Link, 100m and FULLD lights work and every time that I try to compile a sketch, these LED's turn off and back to turn on, gave the impression that it would be kind of a reset on the shield. Anyone have an idea ..?
Ps: Rx Tx does not even blink when I turn on feeding (this is normal?)
Logged

Seattle, WA USA
Offline Offline
Brattain Member
*****
Karma: 549
Posts: 46154
Seattle, WA USA
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Quote
I have one arduino and ethernet shield, but sometimes I have no idea what happens.
I have that same problem after drinking too much.

Quote
every time that I try to compile a sketch, these LED's turn off and back to turn on, gave the impression that it would be kind of a reset on the shield. Anyone have an idea ..?
They should do that. The shield, and the Arduino, are reset when a sketch is uploaded.

Quote
Ps: Rx Tx does not even blink when I turn on feeding (this is normal?)
I don't even know what this means. What are you feeding? What are you feeding it?

The Rx and Tx lights have nothing to do with ethernet communication, so expecting them to do something when the ethernet shield receives input/sends output is not a realistic expectation.

Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: