Go Down

Topic: Subfolders in contributed libraries on OS X (Read 384 times) previous topic - next topic



I'm having some trouble with a bit of 3rd party code. It compiles when I run it using a windows virtual machine but not in OS X.

When I try to verify the code in OSX it says it cannot find library files which are located within a subfolder under the contributed library folder.

For example:

My contributed library is called Nordic (Documents/Arduino/libraries/Nordic)
Within that I have the acilib.cpp which is looking for aci_cmds.h. This file is located under (.../libraries/Nordic/aci/).
If this isn't clear I've attached a screenshot from finder.

When I try to verify the code I get the error message:
/Users/twonius/Documents/Arduino/libraries/Nordic/acilib.cpp:25:26: error: aci\aci_cmds.h: No such file or directory

The code for acilib.cpp which is looking for aci_cmds.h is as follows:

Code: [Select]
#include <stdint.h>
#include <stdbool.h>
#include "aci.h"
#include "aci\aci_cmds.h"
#include "aci\aci_evts.h"
#include "aci\acilib.h"
#include "aci\aci_protocol_defines.h"
#include "aci\acilib_defs.h"
#include "aci\acilib_if.h"
#include "aci\acilib_types.h"
#include "lib\lib_mem.h"

how should I change this addressing in order for it to work with Mac or preferably both file systems?

I'm running Arduino 1.0.1 on OS X 10.8


Try using forward slashes '/' instead of back '\'.

Go Up

Please enter a valid email to subscribe

Confirm your email address

We need to confirm your email address.
To complete the subscription, please click the link in the email we just sent you.

Thank you for subscribing!

via Egeo 16
Torino, 10131