Go Down

Topic: Arduino UNO R3 Help Please (Read 1 time) previous topic - next topic

joshreynolds1982

Will do. Thank you both for the help :)

joshreynolds1982

I downloaded the FLIP software. I then shorted out the required pins to put it in DFU mode. It did not work at all. I don't see it in devices. It still does the same thing. :( I went to the device manager and I clicked on Install Legacy Device. I found the Arduino UNO R3. Now I see the Arduino UNO R3 and it has a yellow triangle. I believe I can see it now because of the website you referred to http://arduino.cc/forum/index.php/topic,118440.msg891474.html  because it installed the R3 drivers. It says the drivers are up to date but still has the yellow triangle. Hmm.... I'm so stumped now.

eried


I downloaded the FLIP software. I then shorted out the required pins to put it in DFU mode. It did not work at all. I don't see it in devices. It still does the same thing. :( I went to the device manager and I clicked on Install Legacy Device. I found the Arduino UNO R3. Now I see the Arduino UNO R3 and it has a yellow triangle. I believe I can see it now because of the website you referred to http://arduino.cc/forum/index.php/topic,118440.msg891474.html  because it installed the R3 drivers. It says the drivers are up to date but still has the yellow triangle. Hmm.... I'm so stumped now.


Right click the yellow icon and click install drivers, point to the folder I specified in a previous message. Now your arduino should work
My website: http://ried.cl

eried

Hello, before you do the manual fix (or attempt to) can you please try again http://arduino.cc/forum/index.php/topic,118440.0.html this? I fixed all the errors :) and if it works for you now and fixes the problem, it will be great!

Thanks
My website: http://ried.cl

Go Up