Pages: 1 [2]   Go Down
Author Topic: Surface mount soldering failed! Why?  (Read 2181 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 32
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Totally not trying to hijack this thread, but where is a good place to get good no-clean flux like you guys are talking about?  It might help the OP and others!

Thanks!
Logged

UK
Offline Offline
Faraday Member
**
Karma: 100
Posts: 4153
Where is your SSCCE?!?!
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Any major electronics retailer.


e.g., RS, Farnell (Newark), Rapid, Mouser, Digikey, etc.
Logged

Get 10% off all 4D Systems TFT screens this month: use discount code MAJENKO10

Peoples Republic of Cantabrigia
Offline Offline
God Member
*****
Karma: 6
Posts: 722
Arduino happiness
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Techni-Tool
Logged

Cumming, GA
Offline Offline
Edison Member
*
Karma: 20
Posts: 1657
Ultimate DIY: Arduino
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I thought I would post my first SMD experiment...  Using toner transfer method and home etching.

Yes, it worked.  Flux to the rescue...



* smd.jpg (161.56 KB, 995x1249 - viewed 27 times.)
Logged

UK
Offline Offline
Faraday Member
**
Karma: 100
Posts: 4153
Where is your SSCCE?!?!
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Very good.

Here's a couple of my recent ones, all done with the TT method, on double-sided FR4 - the second one has components on both sides too.


* WaveProPrototype.jpg (122.43 KB, 512x386 - viewed 19 times.)

* de032.jpg (196.59 KB, 800x602 - viewed 29 times.)
« Last Edit: September 19, 2012, 04:19:58 am by majenko » Logged

Get 10% off all 4D Systems TFT screens this month: use discount code MAJENKO10

Pages: 1 [2]   Go Up
Jump to: