Go Down

Topic: Error Compiling Message (Read 1 time) previous topic - next topic

marekcsa

By swapped the libraries I mean I went into the libraries/Ethernet folder and swapped the contents with the files provided by the board manufacturer....I noticed they use the old Client versus the new Ethernet Client, but that is what was provided by the manufacturer of the board.  Am I to use the new post  1.0 files?


Thanks for the comments so far. I am going to try to troubleshoot this now....btw. my IP address comes up as 0.0.0.0 on the serial monitor.

marekcsa

I looked at the cop and h files and decided to take a break while I gain a bit more confidence because I have no experience with this yet. However, I guess I don't understand why I would need to edit a file I found online which is supposed to be from the manufacturer......

PaulS

Quote
However, I guess I don't understand why I would need to edit a file I found online which is supposed to be from the manufacturer

For two reasons. First, you are not following the proper library installation process. User libraries, which include the ones that are for the non-standard board you are using, do NOT go in the same directory as the libraries provided by Arduino.

Second, the library you are trying to use was fine for 0023 and earlier. It has not been updated for 1.0. If you have a problem with that, take it up with the vendor of your board, who supplied the old library.

marekcsa

Ok, thanks. I will now take some time to try to read up on how to install nonstandard libraries, because I thought I followed a particular online tutorial to the tee. 

By the way, this Arduino , this is a great system. I already designed a program to turn my dehumidifier on and off to save energy and keep a certain ambient humidity.

marekcsa

So I still have no success. I don't know where to put the arduino executable and I don't know where to put the libraries after reading a lot of tutorials. Everyone seems to do it differently. Can anyone help?

Go Up