Go Down

Topic: Arduino 1.0.1 very weird UI glitching (Read 636 times) previous topic - next topic

timwu225

Does anyone know what's happening?
It's starting to get very annoying..

Here's a video:
http://www.youtube.com/watch?v=EbFz-cdvSDQ

The Clever Monkey

Platform details?

If on Windows, this might be a problem with the 2D drivers.
I yield() for co-routines.

timwu225

I'm running Windows 7 64-bit and have my video drivers updated.

Resizing the window fixes it until I move my mouse back into the window.
I've also tried redownloading it from the Arduino website, no luck :/

The Clever Monkey


I'm running Windows 7 64-bit and have my video drivers updated.

Resizing the window fixes it until I move my mouse back into the window.
I've also tried redownloading it from the Arduino website, no luck :/


Check one of my other replies regarding Java2D. There are a few typical debugging options you can try, in order:

sun.java2d.d3d=false
sun.java2d. ddoffscreen=false
sun.java2d. noddraw=true

I forget where to set properties on the Arduino VM on Windows. You can probably hack the Launch4J config.xml in the Arduino installation directory.
I yield() for co-routines.

timwu225

I've found the config.xml file, am I just supposed to copy paste what you typed in between <config> and </config>?

Go Up
 

Quick Reply

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.
Name:
Email:

shortcuts: alt+s submit/post or alt+p preview