Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Arduino 1.0.1 very weird UI glitching  (Read 602 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Does anyone know what's happening?
It's starting to get very annoying..

Here's a video:
Logged

Canada
Offline Offline
Full Member
***
Karma: 0
Posts: 246
Code Monkey
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Platform details?

If on Windows, this might be a problem with the 2D drivers.
Logged

I yield() for co-routines.

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I'm running Windows 7 64-bit and have my video drivers updated.

Resizing the window fixes it until I move my mouse back into the window.
I've also tried redownloading it from the Arduino website, no luck :/
Logged

Canada
Offline Offline
Full Member
***
Karma: 0
Posts: 246
Code Monkey
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I'm running Windows 7 64-bit and have my video drivers updated.

Resizing the window fixes it until I move my mouse back into the window.
I've also tried redownloading it from the Arduino website, no luck :/

Check one of my other replies regarding Java2D. There are a few typical debugging options you can try, in order:

sun.java2d.d3d=false
sun.java2d. ddoffscreen=false
sun.java2d. noddraw=true

I forget where to set properties on the Arduino VM on Windows. You can probably hack the Launch4J config.xml in the Arduino installation directory.
Logged

I yield() for co-routines.

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I've found the config.xml file, am I just supposed to copy paste what you typed in between <config> and </config>?
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: