Go Down

Topic: Problems if Sketchbook folder changed from default on preferences (Read 980 times) previous topic - next topic

Baltasar

As I reported before if this is changed the auto include examples from libraries fails and not working ok.

I just compiled the lasted version on GIT HUB and the problem still exists.

I'm runnig Windows XP Pro by the away.
Check all my projects based on Atmel/Arduino -> www.aqualed-light.com

cmaglie

Baltasar,

I didn't forget you, but I need to prioritize more urgent issues. I (or someone else) will be back to you soon.
(please don't pollute other threads)

C
C.

Baltasar

Ok sorry It wasn't my intension, only since nobody replyed or mension this somewhere else and also on this last IDE version the problem still exists I didn't know if was take in consideration or could be only a problem here on my setup, but like this I know that will be solved sometime.

Thanks.
Check all my projects based on Atmel/Arduino -> www.aqualed-light.com

Federico Fissore

Hello Baltasar,

I've opened an issue on github to track this problem https://github.com/arduino/Arduino/issues/1151

Just to be sure: the code you got from github comes from the branch ide-1.5.x or from the master?
Have you upgraded the Yún? If you've just got it, then it needs to be upgraded! Check out the tutorial

Go Up
 

Quick Reply

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.
Name:
Email:

shortcuts: alt+s submit/post or alt+p preview