Go Down

Topic: IDE 1.5.1 (Read 6 times) previous topic - next topic

cmaglie


Not fun. (Newest from git, linux64)


Try "ant clean" first.
C.

cmaglie


Cannot launch Due IDE 1.5.1 on OS/X (10.7.5):



Just downloaded a few minutes ago.


Nick, probably you have the hardware folder populated, there is a bug that crashes the IDE (we introduced it in the last beta, due to the new Boards menu with sub-options). We are working on it.
I guess we need a more frequent release schedule.
C.

Nick Gammon


Nick, probably you have the hardware folder populated, there is a bug that crashes the IDE (we introduced it in the last beta, due to the new Boards menu with sub-options). We are working on it.
I guess we need a more frequent release schedule.


Er, yes. What hardware folder? You mean if I have some things like the Attiny in my Arduino default folder (for support of the other chip types) then the Due IDE won't start? I take it that is what you are saying.

I'm not particularly worried as I don't have a Due yet, I was just trying to help out with a programming question. Still, it's good to have stress testing, eh?

io53



Try "ant clean" first.



Thank you, it worked. :)

... but now I feel stupid. Got any ant argument for that?

cmaglie


ou mean if I have some things like the Attiny in my Arduino default folder (for support of the other chip types) then the Due IDE won't start? I take it that is what you are saying.


Exactly that.


Still, it's good to have stress testing, eh?


Of course ;)
C.

Go Up