Go Down

Topic: RUNNING A PROGRAM (Read 792 times) previous topic - next topic

AMPS-N

I HAVE SIMPLE PROGRAM IN MAC WRITTEN IN V1.0.1 IDE VERSION MAC
I WANNA DOWNLOAD SAME PROGRAM IN TO WINDOWS XP USING V 1.0.1 IDE FOR XP

I CAN ABLE TO DOWNLOAD THE PROGRAM IN BOTH WITHOUT ANY ERROR

PROB:  CODE SIZE HAS INCREASED TWICE IN WINDOWS XP(IF MAC READING 4K, WITH WINDOWS SHOWING 8K)
MAC SHOWING PROPER ANSWER IN SERIAL MONITOR
WINDOWS XP SHOWING NOTHING ON SERIAL MONITOR

PLEASE LET ME TROUBLE SHOOT ANSWER FOR THIS
AMPS

AWOL

#1
Nov 17, 2012, 02:12 pm Last Edit: Nov 17, 2012, 02:20 pm by AWOL Reason: 1
Please don't SHOUT.

Quote
I HAVE SIMPLE PROGRAM

Which, it appears, you are not ready to share with us.
"Pete, it's a fool looks for logic in the chambers of the human heart." Ulysses Everett McGill.
Do not send technical questions via personal messaging - they will be ignored.

PeterH

Can you upload the simple 'blink' example sketch from your Windows XP PC and confirm that it actually runs on the Arduino?
I only provide help via the forum - please do not contact me for private consultancy.

AMPS-N

yes i tried simple blink program from XP they are working
AMPS

PeterH

In that case I suspect the problem is that you have not selected the correct serial port or port settings for the serial monitor. The settings in the monitor window need to be the same settings that your sketch uses to initialise the serial port on the Arduino. If you can't see the problem there then I suggest you post your code (in its entirety, using [ code ] [ /code ] tags) and also say what port settings you are using in the serial monitor.
I only provide help via the forum - please do not contact me for private consultancy.

Go Up