Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Bug in IDE 1.02?  (Read 1210 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Australia
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 13
Posts: 454
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I was trying to copy some of the text in the compiler messages window in the IDE using the "Copy" option in the "Edit" dropdown a the top of the IDE. I selected the relevant text and clicked on the option. It did not work.

I tried again using the "Copy for Forum" and "Copy to HTML" options and they both worked fine. (but useless for me as they put a whole lot of extra formatting text in amongst the messages.)

In the end I used Ctrl-C, as I should have in the first place. That worked OK.

However, if the Copy option is there in the menu system, it should work.
 

 
Logged

Chile
Offline Offline
Edison Member
*
Karma: 35
Posts: 1251
Arduino rocks?
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

The menu works for me, but the "Next/prev tab" menu didn't worked properly
Logged

My website: http://ried.cl

Australia
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 13
Posts: 454
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Quote
The menu works for me,

The menu works for me too.

Its the copy option in the menu that doesn't work when you have selected text from the black notification area (not the text editor window) of the IDE.
Logged

Chile
Offline Offline
Edison Member
*
Karma: 35
Posts: 1251
Arduino rocks?
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Ah, I see! btw I don't think there is an intention to allow copying from that area
Logged

My website: http://ried.cl

Australia
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 13
Posts: 454
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Quote
btw I don't think there is an intention to allow copying from that area

Ctrl-C seems to work so I thought it made sense for the "Copy" option (in the menu) to work as well.
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: