Go Down

Topic: ARDUINO DUE DAC0 NON FUNZIONA!! (Read 801 times) previous topic - next topic

Fraa93

Dec 26, 2012, 11:21 pm Last Edit: Dec 26, 2012, 11:25 pm by fraa93 Reason: 1
La porta DAC0 non funziona in seguito al tutorial : http://arduino.cc/en/Tutorial/SimpleAudioPlayer

come mai?, come posso risolvere?

The pin DAC0 does not work following the tutorial: http://arduino.cc/en/Tutorial/SimpleAudioPlayer

why?, how can I fix this?  

jgmdavies

Ciao - Have you seen this thread?

   http://arduino.cc/forum/index.php/topic,129765.0.html

Jim

Fraa93

#2
Dec 27, 2012, 05:48 pm Last Edit: Dec 27, 2012, 05:51 pm by fraa93 Reason: 1
Si grazie, appena provo l'esempio ti farò sapere, anche se sono quasi convinto che la porta DAC0 si è bruciata a causa dell'esempio (http://arduino.cc/en/Tutorial/SimpleAudioPlayer) fatto male, dato che dice di collegare lo speaker al pin senza uso di resistori...  ;)

Sure you can, just try the example I'll let you know, although I am almost convinced that the door DAC0 has burned out because of the example (http://arduino.cc/en/Tutorial/SimpleAudioPlayer) was wrong, as it tells you to connect the speaker to pin without the use of resistors ... ;)

I have the same issue, and I am similarly convinced that DAC0 is now non-functional because I followed the Simple Audio Player example.  I don't suppose there is any chance of redress?  A bit bummed to find that one of two DAC pins is now non-functional just from following directions.

Go Up
 


Please enter a valid email to subscribe

Confirm your email address

We need to confirm your email address.
To complete the subscription, please click the link in the email we just sent you.

Thank you for subscribing!

Arduino
via Egeo 16
Torino, 10131
Italy