Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Seeedstudio Motor Shield question  (Read 1313 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 2
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hello everyone,
     Restarted toying with my Arduino Uno and ran into a little problem I have a Seedstudio Motor Shield V1.0, but I can't find any documentation of how the pings from the Arduino line-up with the grove connectors. Cheers.

This is the motor shield I have: http://www.seeedstudio.com/wiki/Motor_Shield_V1.0
« Last Edit: January 10, 2013, 07:23:50 am by CLUless » Logged

South East USA
Offline Offline
God Member
*****
Karma: 4
Posts: 636
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

If you add some links to the items you're working with, folks can help better.
Logged

Offline Offline
Edison Member
*
Karma: 56
Posts: 2184
Now, More Than Ever
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

... but I can't find any documentation of how the pings from the Arduino line-up with the grove connectors. Cheers.
This is the motor shield I have: http://www.seeedstudio.com/wiki/Motor_Shield_V1.0

The labels (silkscreen) near the Grove connectors indicate the Arduino pin associated with each terminal.

http://www.seeedstudio.com/wiki/images/a/a3/Motor_shield-hard3.jpg
Logged

"Hello, I must be going..."
"You gotta fight -- for your right -- to party!"
Don't react - Read.
"Who is like unto the beast? who is able to make war with him?"

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 2
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hmm. That's what I thought. Guess the problem's with gotta be either the sensor or the connection. For whatever reason, the controller reboots when the sensor is connected. Doesn't have the problem if I don't use the shield. Time to buy some grove connectors.
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: