Pages: [1]   Go Down
Author Topic: I lost My Serial Port  (Read 525 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hi, I am New in arduino wold and I trip!
Since Yesterday, I lost my Com3 (serial-port)
I have Arduino Uno R3 .
Got it before Christmas and until yesterday all was working Very Very Well.
I am on windows 7, 64 bits.
But yesterday…
In the IDE, Tools, I have no more Serial Port (the name in french(Port série) is light, I can’t choice it.
I change my USB cable, I try all my USB port.
I change by 3 times my IDE.
I connect and disconnect 100 times !!!
No serial port, no com3
I read Help or the Trobleshouting, but not find answer..
Please, help.
Thank you.
René cléroult
Baie-Saint-Paul, Québec, Canada
Logged

Global Moderator
Offline Offline
Brattain Member
*****
Karma: 474
Posts: 18696
Lua rocks!
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

What is plugged into the Arduino, apart from the USB cable?
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Yesterday, i have the circuit no.11 with the piezo.
But today, now, nothing.
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hi, This morning, I reinstall the IDE, I started Arduino.
And it is Working.
so, for now, I don't know what was the trouble.

But what I can say : if something worked not like it is supposed to do, reinstall IDE first.

thank you for your help.
rené cléroult, baie-saint-paul, Québec, Canada
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: