Pages: [1]   Go Down
Author Topic: futaba s3003  (Read 1182 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Jr. Member
**
Karma: 0
Posts: 69
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

i am trying to get the futaba s3003 to work
it moves all fine , but when i use myservo.write, it starts moving about a point for a point, befor coming to a stop.

(something like a pendulum)

what am i doing wrong?
Logged

Dubai, UAE
Offline Offline
Edison Member
*
Karma: 22
Posts: 1675
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Power ?

check the links below -
Logged


Offline Offline
Jr. Member
**
Karma: 0
Posts: 69
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

that doesnt solve my problems(i had already seen those )

i would rather if someone explained me the solution .link provided dont really help as much as explanations do smiley-razz
Logged

New Jersey
Online Online
Faraday Member
**
Karma: 70
Posts: 3742
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

In that case, please post your code and a schematic.
Logged

0
Offline Offline
Tesla Member
***
Karma: 145
Posts: 9698
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

that doesnt solve my problems(i had already seen those )

i would rather if someone explained me the solution .link provided dont really help as much as explanations do smiley-razz

"but when i use myservo.write, " indicates your code may be bad.
Logged

Consider the daffodil. And while you're doing that, I'll be over here, looking through your stuff.   smiley-cool

Pages: [1]   Go Up
Jump to: