Go Down

Topic: pin-11 dysfunction (Read 436 times) previous topic - next topic

andro

i m using a arduino uno r3 .
the problem with my board is that no matter what output i send on the pin - 11 , it is giving a const output , somewhere between high and low . i tested it by connecting an LED to it . all the other pwm pins are working fine but not pin =11.
Is this a hardware problem or something is wrong with the comand .
please help me  :(
thanks  XD

AWOL

Please help us to help you.
Post code and observations.
"Pete, it's a fool looks for logic in the chambers of the human heart." Ulysses Everett McGill.
Do not send technical questions via personal messaging - they will be ignored.

MarkT

Without more information (the complete sketch) its impossible to guess.
[ I will NOT respond to personal messages, I WILL delete them, use the forum please ]

PaulS

Quote
the problem with my board is that no matter what output i send on the pin - 11 , it is giving a const output , somewhere between high and low . i tested it by connecting an LED to it . all the other pwm pins are working fine but not pin =11.

How are you sending output on pin 11? What shields, if any, are attached?

Krodal

Is the pin high impedance while keeping the reset button pressed ?

Go Up
 


Please enter a valid email to subscribe

Confirm your email address

We need to confirm your email address.
To complete the subscription, please click the link in the email we just sent you.

Thank you for subscribing!

Arduino
via Egeo 16
Torino, 10131
Italy