Go Down

Topic: Playground down (Read 1 time) previous topic - next topic

Erni

I cannot access the playground, all google searches with playground links just time out

robtillaart

seems its bak again (for now ;)
Rob Tillaart

Nederlandse sectie - http://arduino.cc/forum/index.php/board,77.0.html -
(Please do not PM for private consultancy)

grendle

#2
Apr 08, 2013, 12:55 pm Last Edit: Apr 08, 2013, 01:14 pm by grendle Reason: 1
its been down for me for the last few days.

to be specific, heres the error.

Code: [Select]
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.

MadBob


its been down for me for the last few days.


Playground has been moved some days ago to a new (and actually dedicated) small server, to experiment with new hosting solutions for our growing community.

I've already collected some complain about unability to reach the website, but given that incoming traffic is still high (almost the same as before) I can assume the issue afflict only a part of the users. The problem is understand which part, and why.

If someone has some competence in networking, is experiencing difficulties to access playground.arduino.cc and want to help and act as case study to debug the situation, please get in touch by mail at webmaster@arduino.cc
BOFH

Erni

Playground is back, thankyou.

It was very strange. I could not access it from home, but if I took my laptop and went a couple of kilometers to a friend of mine I had no problems.

MadBob


It was very strange. I could not access it from home, but if I took my laptop and went a couple of kilometers to a friend of mine I had no problems.


Problem should be solved. Just a badly assigned IP not routed by some (but not every) ISP.
It may happen again, please notify me (writing to webmaster@arduino.cc , I do not regularly read the forum) in that case.

Thanks grendle to help me collecting important informations usefull to identify and solve the issue.
BOFH

nass

nope, lots of links arn't working

ie when I try and go to the playground on IE9 it sends me to http://playground.arduino.cc/?token=FGvA5s2yerfk0EWkoiUZ but all I see is an empty white page with this in the source

Code: [Select]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv=Content-Type></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>
Photography nut trying to make the flux capacitor of macro pho

Go Up