Go Down

Topic: Correct Font(s) (Read 758 times) previous topic - next topic

JB_AU

It seems as though i do not have the correct font(s) installed on W7 to properly view the new sites, are you willing to embed these or at least tell me which ones, because it looks like it was typed with a recycled ribbon cartridge :)

Erni

Quote
because it looks like it was typed with a recycled ribbon cartridge


I agree. It is very hard for me to read. I will admit that I'm not a young man anymore, but I had no trouble in the "old" forum.

I wonder if has something to do with digital/analog monitor ?

JB_AU

More of...
Windows, Mac/Linux inherent view of monospace fonts.

JB_AU

Typoninesans font is replaced with monospace, can you please change the stylesheet element to default to arial or some other font that windows users have ?

JB_AU

This is a fix for Chrome/Firefox Users;

Make a file userContent.css containig;
Quote
@-moz-document domain(arduino.cc) {
body{font-family: "Arial Regular 18" !important;}
strong{font-family: "Arial Regular 16" !important;}
#navBreadCrumb{font-family: "Arial Regular 4" !important;}
.windowbg2 .boardName, .windowbg2 .boardName a, .windowbg2 .boardName a:link, .windowbg2 .boardName a:hover .windowbg2 .boardName a:active,  .windowbg2 .boardName a:visited  {font-family: "Arial Regular 16" !important;}


And place in the chrome folder of /default.xxxx/profile/chrome.

Restart your browser & enjoy the non squinting  ]:D

JB_AU

P.S. Bring back unread replies.

Go Up