Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Problems running/ building Arduino IDE from Eclipse  (Read 423 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 4
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hi everybody!!

I'm trying to make some changes on the Arduino IDE but when I try to run or build the IDE to check if the changes are working I have found problems so I can't.

I have followed this two tutorials:
- http://naniktolaram.com/?p=306.

-

The steps I have followed are:
- Download the source code of arduino form https://github.com/arduino/Arduino and unzip it.
- Follow the tutorials.

They take me to the same point where I have found the following errors:
- When I try to run by Eclipse:

Code:
Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: jnidispatch (/com/sun/jna/win32-amd64/jnidispatch.dll) not found in resource path
at com.sun.jna.Native.loadNativeLibrary(Native.java:471)
at com.sun.jna.Native.<clinit>(Native.java:91)
at processing.app.windows.Platform.<clinit>(Platform.java:280)
at java.lang.Class.forName0(Native Method)
at java.lang.Class.forName(Class.java:188)
at processing.app.Base.initPlatform(Base.java:211)
at processing.app.Base.main(Base.java:110)

- When I try to build it with ant I achieve it, but when I try to run the new arduino IDE it give me back:

        Java Virtual Machine Launcher:   Could not find the main class: processing.app.Base. Program will exits.

So I can't check anything.
The main in processing.app.Base is inside the project so I'm totally lost.

I have looked for the solution trought google and this forum and I haven't found the solution.

I would be pretty glad if someone give me the solution.
Thanks to everyone!!
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: