Go Down

Topic: The Forum is Buggy (Read 2666 times) previous topic - next topic

Runaway Pancake

My posts # is: leet
Subjects don't open
Most recent post is one behind.
"Hello, I must be going..."
"You gotta fight -- for your right -- to party!"
Don't react - Read.
"Who is like unto the beast? who is able to make war with him?"

aarondc

The forum is beyond buggy, it's essentially broken.

Come on guys, posts don't get displayed when viewing thread, you can't quote other posts.

Eesh.  :~
Windows serial port monitor: Tellurium | Arduino serial port debugging library: DBG | Cusom LCD char generator | Technical questions will only be answered in forum threads

#2
May 14, 2013, 04:21 am Last Edit: May 14, 2013, 04:27 am by rockwallaby Reason: 1
Yes, I can confirm the forum is experiencing significant problems.

Initially I thought, oh yeah, it's FireFox, but nooooo.

One thread I'm currently involved in I have noticed a number of issues;
The last post of the thread is not always show.
Sometimes it was there, I've accused a user of deleting his post, only to realise he hadn't and that the forum is buggy. (had to apologise)
Thread count doesn't appear to increase.
I now can't get the thread to refresh and show new posts that I know were there.
Any request is painfully slow, just like old days.
even getting this post here was a trial.

I dare not use the Arduino forum for a while until it shows signs of being fixed.
____
Paul

liudr

I confirm. Also I was unable to open forum.arduino.cc on IE but ok on chrome and firefox.

aarondc

test. (coz all the posts were hidden but if i post, they will magically appear this is pretty effing annoying)
Windows serial port monitor: Tellurium | Arduino serial port debugging library: DBG | Cusom LCD char generator | Technical questions will only be answered in forum threads

aarondc

When I try to quote a post, I get the following error message
Quote

The post you are trying to quote either does not exist, was deleted, or is no longer viewable by you.


which is entirely untrue in all respects.
Windows serial port monitor: Tellurium | Arduino serial port debugging library: DBG | Cusom LCD char generator | Technical questions will only be answered in forum threads

Graynomad

The entire forum is flaky at present, seems to have started after the server swap the other day.

AFAIK you don't actually lose any posts, but you have to refresh to see stuff.

______
Rob
Rob Gray aka the GRAYnomad www.robgray.com

aarondc


The entire forum is flaky at present, seems to have started after the server swap the other day.

AFAIK you don't actually lose any posts, but you have to refresh to see stuff.

______
Rob


Yeah, hitting F5 seems to work in revealing the posts. A most strange bug.
Windows serial port monitor: Tellurium | Arduino serial port debugging library: DBG | Cusom LCD char generator | Technical questions will only be answered in forum threads

SurferTim

Buggy? More like unusable. Most topics show empty and refresh/reload does not help.

And when tried to post this the first time I got:
Quote
The last posting from your IP was less than 0 seconds ago. Please try again later.


Riva


Buggy? More like unusable. Most topics show empty and refresh/reload does not help.

And when tried to post this the first time I got:
Quote
The last posting from your IP was less than 0 seconds ago. Please try again later.



Before you know it you will be banned again  ]:D

SurferTim

Quote
Before you know it you will be banned again

...and the same cure applied here. I dumped the cache and cookies, and all is normal now.  XD

Msquare

That was yesterday. Site crawled to a stop. Going to my "replies" I got a DB error message (after waiting 2 minutes)

All is fine now, probably an operational hickup.  Move along folks ;)

SurferTim

Quote
All is fine now, probably an operational hickup.

It started Sunday, and it wasn't a hiccup. More like a "technicolor yawn".  ;)
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=technicolor%20yawn

MadBob


All is fine now, probably an operational hickup.  Move along folks ;)


Major emergency has been recovered today, situation is still not perfect but mostly tollerable.
A mixture of overloaded databases, failing replications and badly configured caches has exploded with results you observed.

Probably later today some other minor issues may happen due final tuning, please be patient and provide alerts about other issues you may find in your daily usage.
BOFH

AlxDroidDev


Probably later today some other minor issues may happen due final tuning, please be patient and provide alerts about other issues you may find in your daily usage.


I hope they solve these issues once and for all. The forums (and the site) has been experiencing instability on a frequent basis.

Maybe it is high time they look into another forum software. I am starting to think that SMF isn't that reliable.
Learn to live: Live to learn.
Showing off my work: http://arduino.cc/forum/index.php/topic,126197.0.html

Go Up