Go Down

Topic: [Eagle] Edit the info in Schematic Frames? (Read 3201 times) previous topic - next topic

n00b

Iv just added the SparkFun Lib to eagle and have used the 'Schematic Frames' part, and was wondering how to change the information in it; Designed By, REV, and Date (iv worked out 'Title' changes to the files name when saved).

sonnyyu


CrossRoads

It might be a Library symbol that you need to edit.
Possible paths:
Download the spartkfun.lbr file and see its listed there.
Otherwise, do a save as, delete all the components, then use the export script/ulp and export the frame so that you can edit it as your own library.

Designing & building electrical circuits for over 25 years.  Screw Shield for Mega/Due/Uno,  Bobuino with ATMega1284P, & other '328P & '1284P creations & offerings at  my website.

codlink

The date automatically updates when you save the file.  With the rest I just use the text command.
//LiNK

n00b


Eagle forum

http://www.cadsoftusa.com/forums/


The links on that site are not working, I just get "The item does not exist. It may have been deleted." error from the element14 tech support forum

codlink

Yep, I'm getting the same thing.  Even on Cadsoft's forum, no one has posted since March..

A better place to this post would be in Product Design though.  There are a number of us who are experienced with Eagle to help out members in need.
//LiNK

vasquo


Iv just added the SparkFun Lib to eagle and have used the 'Schematic Frames' part, and was wondering how to change the information in it; Designed By, REV, and Date (iv worked out 'Title' changes to the files name when saved).


Find out which Library the part (i.e. frame) belongs to, open that Library, and edit the part (i.e. the frame). Save.
Now go back to your schematic, and select Update All so the changes you just did in the Library will be reflected on your schematic.

sonnyyu

#7
May 24, 2013, 06:52 pm Last Edit: May 24, 2013, 07:08 pm by sonnyyu Reason: 1


Eagle forum

http://www.cadsoftusa.com/forums/


The links on that site are not working, I just get "The item does not exist. It may have been deleted." error from the element14 tech support forum


It is official!? Anyway here is the one I googled  (English version, actively have today post)

http://www.eaglecentral.ca/forums/

I am visiting Eagle Chinese forum from time to time but not often since u met a lot of PCB manufactures at that forum.

Sorry for waste every one time.

from home page of EAGLE site.

Get Free Support
Free support is always available through the EAGLE forums, then you get "The item does not exist. It may have been deleted.", then you pay the support agreement...

Go Up