Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Problems with accessing forum  (Read 1179 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 33
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I type this on my iPhone because for the last day or so I cannot access forum from my laptop. Tried clearing cookies etc with no luck.
Any ideas?

Adrian
Logged

Seattle, WA USA
Offline Offline
Brattain Member
*****
Karma: 548
Posts: 46042
Seattle, WA USA
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

What browser? What OS? If Windoze and IE, what version of IE?
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 33
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

IE10 on Win7

Adrian
Logged

Seattle, WA USA
Offline Offline
Brattain Member
*****
Karma: 548
Posts: 46042
Seattle, WA USA
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Quote
IE10 on Win7
There are known issues with IE9+ and the forum. Use a real browser - one that plays by the rules.
Logged

Värmland, Sweden
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 9
Posts: 261
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Try adding arduino.cc to your trusted sites. No http:// or https://, just arduino.cc.
At least it seems to make it possible to login.

Edit: possible to post too

Now back to Chrome smiley
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 33
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Is Chrome better?

Adrian
Logged

Värmland, Sweden
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 9
Posts: 261
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Is Chrome better?

For my personal use it is.
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 33
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Ok when I get home I will try both the fix and chrome.
Currently hard at work at a seaside resort as a guest. I know horrible work but someone's gotta do it

Adrian
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 33
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Well I am home and I have added "arduino.cc" to the trusted site and still no luck. I have installed Chrome and it works. So far

Adrian
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: