Go Down

Topic: Bullets not working (Read 1 time) previous topic - next topic

JimboZA

The following lines (1 2) are inside the list, /list and li /li [] tags but not appearing as bullets:


  • 1

  • 2



Here's a copy paste of that inside code tags so the list tags show. I used the rightmost tag icon, next to the Quote one, and just typed the 1 and 2 between the li and /li.

Code: [Select]
[list]
[li]1[/li]
[li]2[/li]
[/list]
Roy from ITCrowd: Have you tried turning it off an on again?
I'm on LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/jimbrownza

macegr

This is confirmed, annoying, and needs to be fixed. Bullet points (lists) are a great organizational tool.
Unique RGB LED Modules and Arduino shields: http://www.macetech.com/store

JimboZA

They did actually work after the upgrade, but then stopped...
Roy from ITCrowd: Have you tried turning it off an on again?
I'm on LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/jimbrownza

MadBob


The following lines (1 2) are inside the list, /list and li /li [] tags but not appearing as bullets:


Fixed.
BOFH

mmcp42

well done MadBob

are you the chief fixer-upper?
are you working to a list?
can you share the list?

thanks :)
Mike
there are only 10 types of people
them that understands binary
and them that doesn't

JimboZA

Testing, testing


  • 1

  • 2

  • 3



.... testing

Edit: Um, nope, not working.
Roy from ITCrowd: Have you tried turning it off an on again?
I'm on LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/jimbrownza

MadBob


Edit: Um, nope, not working.


As always, and very often repeated: please be sure to load the currents CSS file into the cache of your browser.
Sometime it is enough to press Ctrl+F5, sometime else it is required a full flush of the local cache by the control panel of the Internet browser.
BOFH

JimboZA

#7
Oct 10, 2013, 05:16 pm Last Edit: Oct 10, 2013, 05:22 pm by JimboZA Reason: 1
Quote
CSS file


I don't even know what that means

Edit, But ok I did the cache thing and it's working now: why did it stop working though....
Roy from ITCrowd: Have you tried turning it off an on again?
I'm on LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/jimbrownza

JimboZA

Since I did the cache thing I get a vertical scroll bar on the left of posts....... is that another new feature- pretty sure it wasn't there before.
Roy from ITCrowd: Have you tried turning it off an on again?
I'm on LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/jimbrownza

mmcp42

I only get that if I hit CTRL-+ to make the font etc bigger
there are only 10 types of people
them that understands binary
and them that doesn't

Go Up