Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Sketch not working after disconnect/connect power  (Read 3031 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 13
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I amI have a very strange issue. My sketch works great, but it is not working after i disconnect/connect the power supply (external 12V, 3.5A)

Sketch works if i press manually the RESET button of the Arduino uno or that in GSM Shield.
I am not a specialist but it seemd to me like a booting problem or something? Is this right? How can i make it reset every time the power is reconected? Is there such thing?

Thanks in advance, i hope to solve this problem ASAP.
« Last Edit: January 10, 2014, 04:18:01 pm by bishkot » Logged

Madrid (Spain)
Offline Offline
Full Member
***
Karma: 0
Posts: 137
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Check if your issue happens with the examples included with Arduino IDE (GSM).
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 13
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Yes its same thing....sometimes it works fine but sometimes works about till 20% of the code and then freezes there...very strange..

What can that be?
Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 13
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

It sounds to me like there is something to do with gsmbegin(pin,restart) because when i set it to
    if(gsmAccess.begin(PINNUMBER,false)==GSM_READY)
instead of   
 if(gsmAccess.begin(PINNUMBER)==GSM_READY)

- added , false parameter everything vorks fine....i am not sure why it works better with the false parameter....
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: