Pages: [1]   Go Down
Author Topic: [solved] Problem with Sound sensor HOT UK05 on leonardo  (Read 313 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 2
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hi everybody,

I just buy this sensor :
http://www.amazon.fr/gp/product/B00F5NV3P8/ref=oh_details_o01_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

i just wire this on most simple way and listening on serial port the A0 pin and i have only maxvalue (1023) or 35 when i adjust the sensibility .
I buy two of this, and both make same thing, i have a value of 35 whatever the sound there on proximity of the sensor.
An idea oh what is wrong ?

int sensorPin = A0;    // select the input pin for the potentiometer
int sensorValue = 0;  // variable to store the value coming from the sensor

void setup() {
  // declare the ledPin as an OUTPUT:
  Serial.begin(9600);
}

void loop() {
  // read the value from the sensor:
  sensorValue = analogRead(sensorPin);  
  Serial.println(sensorValue);  
}


* photo copie.JPG (127.67 KB, 640x480 - viewed 25 times.)

* image.jpeg (101.13 KB, 640x480 - viewed 27 times.)
« Last Edit: March 13, 2014, 06:35:18 am by imajon » Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 2
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I'm sorry to find the answer so fastly but it was very subtle…  smiley-eek
You have to move the sensibility very slowly to find your sensibility…

Thanks anyway… for witch…a little
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: