Go Down

Topic: Arduino GSM Shield doent work at all (Read 480 times) previous topic - next topic

arjang

Hi guys,

I have bought an Arduino Uno r3 with Arduino GSM Shield. I have UK three mobile operator SIM on the shield. using the example, i am trying to send or recieve sms with no luck. nothing happen no matter what i do. i am following tutorial on Arduino GSM page and their YouTube tutorial but still can get it working. when i enable gsmAccess(true) for debugging i get this:
SMS Messages Sender
AT%13%
0 9>AT%13%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
9 40>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,2%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
40 71>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,2%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
71 102>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,2%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
102 5>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,2%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
5 36>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,2%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
36 67>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,3%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
67 98>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,3%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
98 1>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,3%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
1 32>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,3%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
32 63>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,3%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
63 94>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,3%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%
AT+CGREG?%13%
94 125>AT+CGREG?%13%%13%%10%+CGREG: 0,3%13%%10%%13%%10%OK%13%%10%


I appreciate your help

davidgoth

The network is rejecting your SIM. You should contact with your company to check this problem.

Go Up
 


Please enter a valid email to subscribe

Confirm your email address

We need to confirm your email address.
To complete the subscription, please click the link in the email we just sent you.

Thank you for subscribing!

Arduino
via Egeo 16
Torino, 10131
Italy