Pages: 1 [2]   Go Down
Author Topic: RGB LEDS lighting up wrong color  (Read 2149 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 16
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Should the LEDs still be lit up when I pull the 5V power Hookup out? (Going from the 5v output to the breadboard)? That is what it is doing and I think that is why my LEDs are behaving oddly.
Logged

Norway@Oslo
Offline Offline
Edison Member
*
Karma: 12
Posts: 2033
loveArduino(true);
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

That is very strange...

[this reminded me that I did not invert your variables]
Logged

0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 16
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Wait, invert the variables? What does that mean exactly?

Yeah, I think there are some power problems going on here. I don't even have to have the 5v wires plugged in for it Not to work right.
« Last Edit: March 12, 2009, 01:16:03 am by Aidyn » Logged

Norway@Oslo
Offline Offline
Edison Member
*
Karma: 12
Posts: 2033
loveArduino(true);
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Quote
Wait, invert the variables? What does that mean exactly?

It was your words actually smiley

Quote
It is the same as it is in the first post. (I inverted all the color values I  needed by hand)


Power problems... Hmmm.


Are you using high intensity leds? Maybe they are using to much ampere?
Logged

0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 16
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Maybe.

http://store.fungizmos.com/index.php?main_page=product_info&cPath=68&products_id=203

Intensity - Min: 6000mcd Max: 8000 mcd

Maybe I'll just use one instead of three at once.
Logged

Pages: 1 [2]   Go Up
Jump to: