Go Down

Topic: Problem with Arduino BT (Read 510 times) previous topic - next topic

sirard

Jul 19, 2008, 07:01 pm Last Edit: Jul 19, 2008, 07:54 pm by sirard Reason: 1
:'(

Hi, I got a problem with arduino bt.

I want to make the  "blinking led example", but no success.

I create a connection with arduino bt on com 41.
In the aruduino's ide I choose port com 41 and the board arduino bt.
Ok, first time that I put a led in pin 13, it blinks very very fast.
Then I try to upload the sketch but this errors:

avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_disable(): protocol error, expect=0x14, resp=0x51

I press the reset bottom, and the I re-upload the file. So an other errors, similar to previous but now

avrdude: stk500_disable(): program not in sync  :o

but after this, led bliks as the example commands.

I try to upload again but errors remain:

avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_disable(): protocol error, expect=0x14, resp=0x51

The led still blinks as the example commands.

Please help, I don't know how to upload the example.

PS. i reach to upload new sketch if only I press the "reset" and the arduino ide is open, but anyway this errors appairs: avrdude: stk500_disable(): program not in sync

Thanks, sorry for my english.


Go Up
 


Please enter a valid email to subscribe

Confirm your email address

We need to confirm your email address.
To complete the subscription, please click the link in the email we just sent you.

Thank you for subscribing!

Arduino
via Egeo 16
Torino, 10131
Italy