Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Strange problem with arduino environment  (Read 423 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Augsburg
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
Arduino rocks
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hello,

I have tried everything to rectify my problem but nothing works.  My problem can be seen at the video link I will post in the next message.  

 I have the latest version of Java installed.  I have tried going back to previous versions also.  I am running windows xp professional on an intel core duo processor.  What can I do so I can program?
Logged

Augsburg
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
Arduino rocks
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset



that is the problem I am facing
Logged

Lacomb, Oregon
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 0
Posts: 302
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

All I could make out was a really blurry screen. What have you tried? Have you removed the existing version before reloading the previous and did it work before you installed the version that isn't working?
Logged

Stephen

Augsburg
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
Arduino rocks
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hello,

Yeah sorry I used a free program to get the screen capture.  It is still possible to see that the environment is unstable.  I have removed everything dealing with Arduino each time and get the same results. I have used the newest java and environments.  
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: