Pages: [1]   Go Down
Author Topic: EthernetDHCP on 0019?  (Read 738 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 16
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

With the new 0019 release, the EthernetDHCP library I've been using (http://gkaindl.com/software/arduino-ethernet/dhcp)  stopped working.

Anyone working on a fix ?      I looked into it, but its' way, way over my head.
« Last Edit: September 08, 2010, 02:39:51 am by lampmaker » Logged

Wuppertal/Germany
Offline Offline
God Member
*****
Karma: 1
Posts: 895
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

A possible reason for this is mentioned in the Release Notes for 0019:
Quote
ARDUINO 0019 - 2010.09.03

[core / libraries]

* Revised Ethernet library (by Christian Maglie).  This depends on the
  new SPI library, so existing sketches will need: #include <SPI.h>
  added to the top of their code.
Logged

0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 16
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

That didn't do the trick.  I believe the new Ethernete library was completely revisited.  Hopefully someone will dive into this soon.

Logged

0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 21
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I modified EthernetDHCP and arduino-0019(w5100.cpp, w5100.h), it corresponded.
http://www.arduino.cc/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1285315867/0

Please transmit the message if necessary.
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: