Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Firmata & Sharpduino Problem  (Read 898 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 7
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hi,

i am new to arduino and have already problems getting the Sharpduido running.

 I have loaded the Firmata V2.1 to my board,
 monitored the serial com ( it seems that the correct datas are sent)
but there is no reaction on my board.

Any idea ?

I tried different version of firmata-standart and tryed the other .Net Solution (FirmataVB )

Thanks for your help

« Last Edit: October 16, 2010, 10:23:15 am by finn » Logged

Seattle, WA USA
Offline Offline
Brattain Member
*****
Karma: 631
Posts: 50039
Seattle, WA USA
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Quote
i am new to arduino and have already problems getting the Sharpduido running.
And what is a Sharpduino?
Logged

0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 7
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Sharpduino is a .Net Library for communiction with the Standart-Firmata

link http://code.google.com/p/sharpduino/

Finn
Logged

Seattle, WA USA
Offline Offline
Brattain Member
*****
Karma: 631
Posts: 50039
Seattle, WA USA
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Quote
but there is no reaction on my board.
The comment at the top of the sharpduino page says that it has been tested with the StandardFirmate version shipped with 0013. That's pretty old.

What do you have wired to the board, and what reaction are you expecting?

What does your C# code look like?
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: