Go Down

Topic: Link to control panel is empty (Read 1 time) previous topic - next topic


Maybe it's got something to do with my settings, but I haven't been able to fix it myself.

In the header the link to the Control Panel is missing. It just says:
Home | Help | Members | | Logout

The source funds my suspicion that this wasn't intentional since it says:
<div style="float: left; width: 99%; text-align: center;">
<a href="http://www.arduino.cc/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl"><span class="imgmenu">Home</span></a> | <a href="http://www.arduino.cc/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?action=help" style="cursor:help;"><span class="imgmenu">Help</span></a> | <a href="http://www.arduino.cc/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?action=ml"><span class="imgmenu">Members</span></a> | [glow]<a href="http://www.arduino.cc/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?action=mycenter"></a>[/glow] | <a href="http://www.arduino.cc/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?action=logout"><span class="imgmenu">Logout</span></a></div>


Jan 30, 2010, 08:25 pm Last Edit: Jan 30, 2010, 08:26 pm by Osgeld Reason: 1
click on the private messages link, its been like that forever


that's not an argument...  ::)

if we'd have kept doing stuff the way we did, we'd still be hunting with sticks and stones


that's not an argument...

Agreed.  But it does show that it's unlikely to change soon ;).

BTW:  I'm with you, I like to have things perfect ;D!


it wasnt an argument, its been like that forever, someone starts a new thread every week about it and it doesnt change

conform (resistance is futile)

David Cuartielles



It's looking great! And it's working!

David Cuartielles

It was actually solved a couple of days ago, I just wanted to make sure it was running properly ... but I guess people have already figured out it is up there in the menu.



Go Up

Please enter a valid email to subscribe

Confirm your email address

We need to confirm your email address.
To complete the subscription, please click the link in the email we just sent you.

Thank you for subscribing!

via Egeo 16
Torino, 10131