Pages: [1]   Go Down
Author Topic: [SOLVED] How to embed YouTube videos in this forum?  (Read 2688 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ALCALA DE HENARES
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 13
Posts: 278
ROBOTICA EDUCATIVA CON ARDUINO
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I've tried [FLASH]http://[/FLASH] and [YOUTUBE] [/YOUTUBE]but I can not embed the video

Thank you very much
« Last Edit: January 26, 2011, 02:17:59 pm by complubot » Logged

Asociación de Robótica Educativa Complubot
www.complubot.org

Forum Administrator
MMX
Offline Offline
Edison Member
*****
Karma: 37
Posts: 1139
hallo kompis
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

just need to put the actual link, the forum will detect it is a movie and embed it, like this:



I just pasted:
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=Aw8Mr-KxFos
Logged

London, GB
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 7
Posts: 332
Nothing works.
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

That’s deceptive, in the preview it only shows a link.

« Last Edit: January 26, 2011, 11:53:24 am by Ian Tindale » Logged

Central MN, USA
Offline Offline
Tesla Member
***
Karma: 65
Posts: 6908
Phi_prompt, phi_interfaces, phi-2 shields, phi-panels
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hey thanks. I just posted a youtube video on the exhibition. If I copied the video url from the youtube video it still doesn't work. This is not working:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hJjaIgh4nUc
Code:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hJjaIgh4nUc

You have to do this as posted by David:

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=hJjaIgh4nUc
Logged


London, GB
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 7
Posts: 332
Nothing works.
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Will it work with vimeo in the same way, I wonder?

Logged

ALCALA DE HENARES
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 13
Posts: 278
ROBOTICA EDUCATIVA CON ARDUINO
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Ok, it works fine. Thank you very much

http://arduino.cc/forum/index.php/topic,49923.msg356090.html#msg356090
Logged

Asociación de Robótica Educativa Complubot
www.complubot.org

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 2
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

« Last Edit: December 26, 2012, 10:29:30 pm by edwon » Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 3
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Ok, finally figured out the real issue here.

It's the "s" in "https" in your youtube link. The "s" CAN NOT be there!

so your code should look like this:

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=EdSnjB-GIGg

not this:

Code:
https://www.youtube.com/watch?v=EdSnjB-GIGg
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: