Pages: [1]   Go Down
Author Topic: [SOLVED] New forum - new URL  (Read 583 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Denver
Offline Offline
God Member
*****
Karma: 19
Posts: 778
Inactive - PM
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Nice job! The new look feels much "cleaner". Thanks!

This is probably just an OMP (old man problem) , but I spent a bit of time yesterday clicking my link to the old YABB forum.  smiley-roll
However you might want to post an announcement on the old forum, or the blog, that the new site is up and running.
« Last Edit: January 30, 2011, 07:36:43 pm by David Cuartielles » Logged

"Data is not information, information is not knowledge, knowledge is not understanding, understanding is not wisdom."
~ Clifford Stoll

Forum Administrator
MMX
Offline Offline
Edison Member
*****
Karma: 37
Posts: 1139
hallo kompis
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Sure,

we haven't had the time to link both forums properly. We are going to do it as soon as we are done troubleshooting the new system.

/d
Logged

Denver
Offline Offline
God Member
*****
Karma: 19
Posts: 778
Inactive - PM
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I notice that there are still people who are posting to their original posts on the old forum.

David, thanks for your response, but I'm not sure if it applied to my question.

Right now the old forium says:
Quote
News: THIS FORUM IS READ-ONLY, PLEASE CHECK THIS BLOG POST: http://arduino.cc/blog/2011/01/18/forum_...

If you can simply change that to something like " New forum is open - new URL is http://arduino.cc/forum/index.php"

I think there might still be a surprising amount of people who use a "favorite" with a link to the old site.

Logged

"Data is not information, information is not knowledge, knowledge is not understanding, understanding is not wisdom."
~ Clifford Stoll

Pages: [1]   Go Up
Jump to: