Go Down

Topic: ATMega 1280 Linux Connection Problem (Read 15 times) previous topic - next topic

smeezekitty

Its a long time since I used Linux and I wonder what this does:
Code: [Select]

xhost +localhost
xhost +root
Avoid throwing electronics out as you or someone else might need them for parts or use.
Solid state rectifiers are the only REAL rectifiers.
Resistors for LEDS!

igor86

xhost allows for rudimentary access control to the X server. xhost +domain/username allows access to the X server to the specified domain/username.

man xhost:
Code: [Select]

DESCRIPTION

      The xhost program is used to add and delete host names or user names to
      the list allowed to make connections to the X server.  In the  case  of
      hosts,  this  provides  a rudimentary form of privacy control and secu-
      rity.  It is only sufficient for a workstation (single  user)  environ-
      ment,  although  it  does  limit  the worst abuses.  Environments which
      require more sophisticated measures  should  implement  the  user-based
      mechanism  or use the hooks in the protocol for passing other authenti-
      cation data to the server.


-Igor

reprapperMC

Ok, I got the mega connecting however I found no fix for openSUSE. I even tried doing a fresh install of openSUSE 11.2 rather than 11.3 and continued to get the same errors. So, I did a fresh install of Ubuntu 10.04 and installed Arduino IDE according to the Arduino directions and it worked perfect. I can load programs and connect to the Reprap Repsnapper software with ease.

Go Up